Facings

Tanden heb je om je leven lang bloot te lachen. Omdat ze blinkend vertellen wie je bent. Het kan zijn dat je ze net wat wilt verfraaien. Met facings is veel mogelijk. Van een spleetje opvullen tot hoekjes herstellen. Van verkleurde tanden lichter maken tot een scheve tand wat rechter zetten. We geven graag persoonlijk advies.

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand wordt geplakt. Met facings kunnen we verbeteringen aanbrengen in de vorm, stand en kleur van je tanden en kiezen: een spleetje opvullen, afgebroken hoekjes herstellen of verkleurde tanden witter maken.

Bij alles wat we doen om je gebit te verfraaien, is de gezondheid op de lange termijn altijd ons uitgangspunt. We plaatsen dus nooit facings die ten koste gaan van je eigen gezonde tanden.

We gebruiken de modernste technieken en beste materialen om tot een mooi resultaat te komen, dat kan zelfs al met minimale ingrepen. Hoe jouw gebit de fraaiste versie van zichzelf wordt? Daarover geven we graag persoonlijk advies en bespreken de mogelijkheden.

Afspraak maken

Wij nemen spoedig contact op

We vertellen je graag meer, neem contact op
of bel direct met +31(0)20 218 43 86