Onzichtbare beugel

Je tanden mooier op een rij? En geen zin om met slotjes te lopen? Dan is een onzichtbare beugel waarschijnlijk wat voor jou. Voor je het weet hebt je precies de tanden die je voor ogen hebt. En niemand die het hoeft te zien.

Een onzichtbare beugel bestaat uit een bitje of bitjes van transparante kunststof. We noemen ze ook wel aligners. Die aligners schuif je over je tanden en daar zie je dus bijna niets van.

Aligners duwen je tanden en kiezen stap voor stap richting de juiste plek. Je krijgt telkens nieuwe aligners zodat alles geleidelijk naar de gewenste eindpositie verplaatst.

Er zijn verschillende soorten onzichtbare beugels in de markt. Door onze ervaring kunnen we goed adviseren welke aligners het best bij jou passen.

Voordat je aan een onzichtbare beugel begint, maken we een uitgebreide computeranalyse van je gebit. Soms doen we dat tijdens de behandeling nog een keer, zodat we perfect kunnen monitoren of de aligners hun werk goed doen en ‘op schema’ zitten. Zo krijg jij onzichtbaar én comfortabel een perfect resultaat.

We bespreken graag de mogelijkheden.

Inschrijven

Wij nemen spoedig contact met je op

We vertellen je graag meer, neem contact op
of bel direct met +31(0)20 218 43 86