Oorsuizen, oor-, hoofd- of kaakpijn

Eén van onze tandartsen heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in allerlei klachten die de meeste mensen niet snel in verband brengen met het gebit. Denk aan hoofdpijn rond je slapen of achter je ogen, oorpijn, oorsuizen (Tinnitus), nekpijn en krakende of pijnlijke kaken. Vaak lopen mensen na een behandeling meteen al verlost van hun hoofdpijn de deur uit.

Hoofdpijn rond je slapen of achter je ogen, oorpijn, oorsuizen (Tinnitus), nekpijn, krakende of pijnlijke kaken; niet veel mensen weten dat al deze klachten het gevolg kunnen zijn van een niet goed functionerende beet, door tanden en/of kiezen die te veel afgesleten zijn. Vaak is dat het gevolg van tanden knarsen en/of kaken klemmen. Door zo’n verdiepte, niet goed functionerende beet kunnen allerlei spieren rond je kaken, oren, nek en schedel overbelast raken met mogelijk bovengenoemde klachten tot gevolg.

Gelukkig kan onze gespecialiseerde tandarts de meeste van deze problemen snel verhelpen. Alleen oorsuizen soms niet omdat er vaak al blijvende schade aan het gehoor is ontstaan.

Onze gespecialiseerde tandarts heeft alles in huis om rond kaken, oren, nek en schedel en achter de ogen de spierspanning direct al te verlagen. Dat geeft vaak meteen al een heel stuk verlichting van de pijn.

Soms blijkt een uitgebreider behandelplan nodig: dan herstellen we de slijtage aan het gebit om de klachten weg te nemen.

Afspraak maken

Wij nemen spoedig contact op

We vertellen je graag meer, neem contact op
of bel direct met +31(0)20 218 43 86