Tandartspraktijk De Pijp

Dentista, uw tandartsenpraktijk in De Pijp

Wij zijn Dentista een gloednieuwe tandartsenpraktijk in Amsterdam, De Pijp om iets preciezer te zijn. Met onze unieke manier van werken garanderen wij de beste zorg voor uw gebit.

Wat is er zo uniek aan onze tandartsenpraktijk in De Pijp? Wij koppelen de ervaring van vakbekwame tandartsen aan aanstormend talent. Dat zijn jonge tandartsen die zijn afgestudeerd aan de beste nationale en internationale universiteiten.

Zo krijgt uw gebit de allerbeste zorg van een ervaren tandarts met daarnaast de allernieuwste technieken. De gezondheid van uw gebit staat bij ons met afstand op nummer 1. Dus wil jij je tanden net iets witter. Of rechter. Dat kan uiteraard, maar dat zal in onze tandartsenpraktijk nooit ten koste gaan van uw gebitsgezondheid.

In ons fonkelnieuwe onderkomen ben je verzekerd van de modernste snufjes als het gaat om ventilatie, spoelsystemen en behandelstoelen.

De beste mondhygiëne

Dentista biedt alle diensten op het gebied van gebits- en mondzorg. In onze praktijk in De Pijp zijn enkele uitstekende mondhygiënisten werkzaam. Een mondhygiënist zorg ervoor dat je mond brandschoon blijft. Ze verwijderen plaque, aanslag en tandsteen en controleren je tandvlees. Onze mondhygiënisten herkennen problemen in een vroegtijdig stadium en werken heel nauw samen met de tandartsen. Een gezonde mond draagt bij aan je totale gezondheid.

Facings

Onze modernste technieken zetten we ook in voor facings. Zo verrijken we in onze tandartsenpraktijk De Pijp met gave en blinkende gebitten. Via een facing gaan we verkleuring van je tanden te lijf, zetten we scheve tanden weer recht of worden spleetjes gevuld. Maar ook hier geldt: gezondheid voor alles. Wij plaatsen dus nooit facings ten koste van gezonde tanden.

(Onzichtbare) beugels

Ook orthodontie vormt een belangrijk onderdeel van onze praktijk in De Pijp. Onze orthodontisten laten tanden, kaken en kiezen weer naadloos  op elkaar aansluiten of zetten ze weer netjes recht. Dat kan met slotjes, plaatjes en draadjes, maar ook met een onzichtbare beugel. Dat zijn bitjes van een transparante kunststof. Deze zogeheten aligners schuif je over je tanden en daar ziet niemand iets van. Met steeds andere aligners worden je tanden beetje bij beetje op de juiste plaats gezet.

Kortom, Dentista is de tandartsenpraktijk in De Pijp waar je alles op het gebied van tand- en mondzorg onder één dak vindt. Ons team van van tandartsen, mondhygiënisten, paradontologen, orthodontisten, tandtechniekers en implantologen is een garantie voor de beste kwaliteit. Jij wilt toch ook het beste voor je mond en tanden? Kom daarom snel langs voor een eerste afspraak.

Tandartspraktijk De Pijp

Afspraak maken

We vertellen je graag meer, neem contact op
of bel direct met +31(0)20 218 43 86